Tagrender hos Morten Westergaard Tømrer-Snedkermester

Hos Morten Westergaard Tømrer-Snedkermester tilbyder vi montering såvel som udskiftning af tagrender. Tagrender spiller en stor rolle for husets holdbarhed, fordi husets facader vil tage skade, hvis ikke vandet bliver afledt korrekt og effektivt. Derfor bør du vælge kvalitetstagrende både i forbindelse med nybyggeri og renovering.

I vores arbejde med tagrender bruger vi primært tagrender af zink og kobber. Grunden til dette er, at begge materialer er ekstremt slidstærke og kan holde i rigtig mange år. Kvaliteten betyder uhyre meget for vores arbejde, og derfor vælger vi altid kvalitet frem for alt. Dette sikrer os gode resultater og tilfredse kunder.

Individuelle huse, individuelle løsninger

Der findes et hav af forskellige muligheder, når man skal vælge tagrende til udskiftning eller montering. Afhængigt af husets form og hvad der er muligt, vælger vi den mest optimale løsning. Kobbertagrender har et mere eksklusivt udseende i sammenligning med zinktagrender, og her er det naturligvis helt op til den enkelte kunde, hvilket produkt der foretrækkes.

I arbejdsprocessen bruger vi inddækninger, så vandledningen ved huset er 100 % tæt og ikke kommer til at volde problemer fremadrettet. Alle vores tagrender er lavet til at kunne modstå vind og vejr.

Har du spørgsmål?

Så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi modtager arbejdsopgaver fra hele Nordsjælland, men vi kører primært rundt til kunder i Ålsgårde, Helsingør og Espergærde. Skriv gerne til os eller ring, hvis der er noget vi kan hjælpe med. Ring på tlf. 60 62 56 56 eller skriv til morten@60625656.dk.