Få en flot tilbygning eller ombygningen i Nordsjælland

Kniber det med pladsen i boligen og har du derfor overvejet en tilbygning eller en ombygning?

Hos Morten Westergaard Tømrer-Snedkermester har vi mange års erfaring med både tilbygninger og ombygninger. Vi står derfor altid klar til at varetage opgaven. Vi rykker ud til kunder i Ålsgårde, Gentofte, Hellerup, Rungsted, Gilleleje og Nordsjælland. Så mangler du en professionel håndværker til at varetage bygningen af din tilbygning eller ombygning, så står vi klar.

Kontakt os og hør mere

Få mere plads med en tilbygning eller ombygningen i Nordsjælland

Mange ønsker oftest en ombygning, da det kan skabe mere eller udnytte den allerede eksisterende plads på en bedre måde. Vi vil derfor gerne stå for både om- og tilbygning, så du kan få mere plads i boligen og et resultat, som I vil få glæde af i mange år. 

Med den ekstra plads i sin nuværende bolig slipper man også for at skulle ud og kigge på et helt nyt hus, hvis man f.eks. overvejer familieforøgelse eller blot drømmer om et større køkken. En tilbygning eller en ombygning er oftest langt billigere end at flytte i et nyt hus.

En til- eller ombygning er også en god investering. Udover at det kan være en godt for ens egen hverdag, så kan det også være godt for fremtiden, da en ombygning eller tilbygning kan være med til at øge ejendomsværdien.

Vi klarer alle opgaver, både store som små

Uanset om det drejer sig om en mindre ombygning, da man f.eks. ønsker mere lys i stuen, eller om det drejer sig om en større tilbygning grundet familieforøgelse, så løfter vi med glæde arbejdsopgaverne.

Både før og under vores samarbejde med kunden, sørger vi for at få forventningerne afstemt. På den måde kan vi bedst muligt levere et resultat, der lever op til jeres ønsker og behov. I arbejdsprocessen garanterer vi et professionelt arbejde, hvor vi altid er til stede. Her lægger vi vægt på kvaliteten, som vi aldrig går på kompromis med.

Kontakt os i dag og hør mere om ombygning og tilbygninger?

Uanset om du har brug for råd og vejledning, eller ønsker at vi skal stå eksekveringen af din til- eller ombygning, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne kunder i Ålsgårde, Gentofte, Hellerup, Rungsted, Gilleleje og faktisk hele Nordsjælland. Vi giver også altid et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på tlf. 60 62 56 56 eller sende en mail til morten@60625656.dk. Alternativt kan du benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.