Få en flot træterrasse i Nordsjælland

Går du og drømmer om en ny træterrasse?

Hos Morten Westergaard Tømrer-Snedkermester er vi specialister i terrasser, og derfor tilbyder vi vores viden til inspiration og rådgivning til din næste terrasse. Vi rykker ud til kunder i Ålsgårde, Gentofte, Hellerup, Rungsted, Helsingør, Espergærde, Gilleleje og Nordsjælland. Så mangler du en professionel håndværker til at varetage byggeriet af din nye træterrasse kan du med fordel kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Få en træterrasse der passer til dine behov

Hos Morten Westergaard Tømrer-Snedkermester arbejder vi med forskellige træsorter. Vi arbejder med blandt andet med træsorterne:

  • IPE
  • Cumaro

IPE træsorten er et smukt og mørkt træ, som giver brædderne et eksklusivt look. Cumaro-brædderne har en Cumaro-brædden har en flot rødbrun farve og er ydermere et meget slidstærkt materiale. 

Uanset hvilken type træterrasse og hvilken træsort der ønskes, så forsøger vi altid at imødekomme kundens forventninger på bedst muligt vis når vi planlægger udseendet på den nye terrasse. Vi sørger derfor altid for at skabe en god dialog til kunden, som tager udgangspunkt i kundens krav og ønsker. Dialogen er ydermere gennemgående gennem samarbejdet fra start til slut.

Kreativitet og kvalitet går hånd i hånd

Vores kompetencer rækker vidt, og vi kan derfor både vejlede dig frem til din drømmeterrasse. Er du på bar bund kan vi også komme med vores bud på nogle gode løsninger. Vi står altid til rådighed for dig, så du får en terrasse, som du bliver glad for og kan få gavn af i mange år i fremtiden. 

Vi vægter derfor altid kvaliteten højest, da den er afgørende for levetiden af din nye terrasse. Når vi har bygget din terrasse, vejleder vi naturligvis om vedligeholdelse, så terrassen får den pleje, der er nødvendig.

Kontakt os gerne og hør mere om vores træterrasser

Uanset om du har brug for råd og vejledning, eller ønsker at vi skal stå for bygningen af din nye træterrasse, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi hjælper gerne kunder i Ålsgårde, Gentofte, Hellerup, Rungsted, Gilleleje og faktisk hele Nordsjælland. Vi giver også altid et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på tlf. 60625656 eller sende en mail til morten@60625656.dk alternativt kan du benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.