Trænger dit hus til et nyt tag?

Drømmer du om at dit hus og dit tag harmonere? og kræver det at du får nyt tag på dit hus. Taget udgør en rigtig stor del af husets fremtoning, samt sikrer det husets værdi i rigtigt mange år.

Hos Morten Westergaard Tømrer, har vi mange års erfaring med taglægning om det er renovering af dit nuværende tag eller et helt nyt tag, så står vi klar til at hjælpe. Man støder oftest på en række uforudsete udfordringer når man påbegynder et tagarbejde, derfor er det bedst at få en professionel til at tag sig af det.

Så søger du en tømrer til at stå for dit nye tag i Gentofte, Hellerup, Rungsted eller et andet sted i Nordjylland, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Vi har styr på tagarbejdet

Vi er specialister i alt inden for tagrenovering, nyt tag eller vedligeholdelse af tagkonstruktionen. Der er ikke en opgave inden for tagarbejde vi ikke kan varetage.

Hvis din bolig står overfor en større renovation kan vi hos Morten Westergaard Tømrer også være behjælpelige med udskiftning af vinduer og døre samt hjælp med en ny tilbygning eller ombygning.

Vi garanterer et tilfredsstillende og kvalitetssikret arbejde, fordi vi altid overholder vores aftaler. Det lyder simpelt – og det er det også. Vi sørger for at forventningsafstemme med vores kunder, inden vi begynder på arbejdet. På den måde er vi klar over, hvilke arbejdsopgaver vi skal nå inden for hvilke tidsrammer.

På samme måde kan kunden trygt vælge os til at lægge et nyt tag for dig, da vi altid holder vores ord. Til tagarbejdet bruger vi udelukkende kvalitets udstyr og -materialer, der er med til at sikre et solidt og langtidsholdbart resultat. Vi arbejder med mange forskellige materialer, og derfor har vi erfaring med tegl- såvel som eternit-, tagpap- og ståltage.

Hvad koster et nyt tag?

Der er ikke en fast pris på et nyt tag, da det afhænger af den individuelle opgave. Det kommer meget an på hvilke materialer der anvendes og opgavens omfang. Hos Morten Westergaard Tømrer sikrer vi en god pris uanset dit valg af materialer.

Vi tilbyder tagrenovering samt nyt tag i hele Nordsjælland. For at give en konkret pris på netop dit tag, er vi nødt til at lave en faglig vurdering af dit tag samt din tagkonstruktion. Vi kan ud fra dette give dig et svar på hvad der helt præcist skal til for at du får det bedst mulige resultat, så om det er et nyt tag eller blot en renovering af dit nuværende, kommer helt an på vurderingen af dit tag.

Book et gratis tagtjek

Er du i tvivl om at dit hus trænger til et nyt tag eller om det blot trænger til en renovering? Så kan du booke et gratis tagtjek her. Vi tilbyder professionel vejledning i forhold til hvad der er bedst for lige netop dit hus. Vi er beliggende i Ålsgårde, men vi kører gerne ud til kunder i Helsingør, Espergærde – og stort set hele Nordsjælland.

Tøv derfor ikke med at kontakte os. Ring på tlf. 60 62 56 56 eller send en mail til morten@60625656.dk