Lad Morten Westergaard Tømrer-Snedkermester stå for tilbygningen eller ombygningen

Hos Morten Westergaard Tømrer-Snedkermester vil vi med glæde hjælpe dig med din til- eller ombygning. Mange ønsker en ombygning, fordi det ofte kan skabe eller udnytte pladsen på en meget bedre måde. Derfor vil vi gerne stå for om- eller tilbygningen, så I får et resultat, I bliver glade for i rigtig mange år. Vi er beliggende i Ålsgårde, men vi foretager ofte arbejde for kunder i Helsingør såvel som Espergærde – så derfor klarer vi gerne byggearbejdet, uanset hvor på Nordsjælland vores kunder befinder sig. I er derfor altid velkomne til at kontakte os, hvis I har nogen spørgsmål.

Vi klarer store som små opgaver

Uanset om det drejer sig om en mindre ombygning, hvor man f.eks. ønsker sig mere lys i stuen – eller om familien er blevet forøget, og en tilbygning er nødvendig – løfter vi glædeligt arbejdsopgaverne. Både før og under vores samarbejde med kunden, sørger vi for at få forventningerne afstemt. På den måde kan vi bedst muligt levere et resultat, der lever op til jeres ønsker og behov. I arbejdsprocessen garanterer vi et professionelt arbejde, hvor vi altid er til stede. Her lægger vi vægt på kvaliteten, som vi aldrig går på kompromis med.

Har du brug for råd eller vejledning?

Så står vi klar til at hjælpe dig på vej. Vi trækker på vores erfaring, og derfor tilbyder vi dig en kompetent rådgivning. Kontakt os på tlf. 60 62 56 56 eller pr. mail til morten@60625656.dk, hvis du vil vide, hvordan vi kan hjælpe dig.