flotte træterrasser hos Morten Westergaard Tømrer-Snedkermester

Hos Morten Westergaard Tømrer-Snedkermester er vi specialister i terrasser, og derfor tilbyder vi vores viden til inspiration og rådgivning til din næste terrasse. Mangler du en professionel håndværker til at bygge din terrasse, kan du med fordel kontakte os. Vi arbejder med forskellige træsorter blandt andet IPE og Cumaro, hvor IPE-brædderne er smukt, mørkt træ, der har et eksklusivt look. Cumaro-brædden har en flot rødbrun farve og er et meget slidstærkt materiale. Vi forsøger altid at møde kundens forventninger bedst muligt, når vi planlægger, hvordan den nye terrasse skal se ud. Her er det vigtigt for os at skabe en god dialog til kunden, som er gennemgående i hele samarbejdet.

Kreativitet og kvalitet går hånd i hånd

Vores kompetencer rækker vidt, og derfor kan vi både vejlede dig frem til din drømmeterrasse – eller komme med vores bud på gode løsninger. Vi står altid til rådighed for dig, så du får en terrasse, som du bliver glad for og kan få gavn af i mange år i fremtiden. Derfor vægter vi altid kvaliteten højest, da den er afgørende for levetiden af din nye terrasse. Når vi har bygget din terrasse, vejleder vi naturligvis om vedligeholdelse, så terrassen får den pleje, der er nødvendig.

Kontakt os gerne…

…hvis du ønsker rådgivning til din nye terrasse. Vi hjælper gerne kunder i Ålsgårde, Helsingør, og Espergærde – faktisk i hele Nordsjælland. Derfor skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Skriv en mail til morten@60625656.dk eller giv os et kald på tlf. 60 62 56 56. Vi glæder os til at høre fra dig.