Professionel montage af vinduer og døre hos Morten Westergaard Tømrer-Snedkermester

Hos Morten Westergaard Tømrer-Snedkermester tilbyder vi at håndtere de arbejdsopgaver, der involverer arbejde med vinduer og døre, for dig. Vi har et stort kendskab til mærker som Outrup, Velfac og Unik Funkis, hvilket gør, at vi udfører arbejdet effektivt og på en sikkerhedsforsvarlig måde. Når vi monterer vinduer og døre, står vi for alt fra udtagning til isætning og isolering. Vores kærneværdi er, at resultatet altid skal være kvalitetssikret, så det lever op til både vores egne – og selvfølgelig kundens forventninger. Hvis du skal vælge nye vinduer eller døre, stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed, så du får truffet det valg, som du bliver gladest for.

Lokal montør på Nordsjælland

Vores firma er bosat i Ålsgårde, men vi kører gerne ud til omkringliggende byer som Helsingør og Espergærde. Det er klart en fordel at vælge en lokal montør, fordi vi kender lokalområdet og hurtigt kan være hos dig. I samarbejdet med kunden er det alfa og omega for os, at alle aftaler bliver overholdt – både i forhold til pris, kvalitet og tidsfrister. Vi forlader aldrig et arbejde, uden det er færdigt. Derfor adskiller vi os fra andre tømrer- og snedkervirksomheder, der til tider kan være upålidelige – dette vil du aldrig opleve hos os. Uanset om arbejdet består i at montere vinduer eller døre, så leverer vi altid et tilfredsstillende resultat.

Vil du vide mere?

Så er du altid velkommen til at kontakte os. Ring på tlf. 60 62 56 56 eller send en mail til morten@60625656.dk, hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for dig.