Veludført tagarbejde hos Morten Westergaard Tømrer-Snedkermester

Hvis dit tag trænger til en renovering, kan vi hos Morten Westergaard Tømrer-Snedkermester være behjælpelige. Vi varetager ofte opgaver med tagarbejde, hvilket gør os i stand til at udføre et professionelt stykke arbejde. En tagrenovering kræver tid, tålmodighed og en masse knowhow, og det besidder vi. Man støder oftest en række uforudsete problemer, når man påbegynder et tagarbejde, derfor er det bedst at lade en professionel tage sig af arbejdet. Vi varetager alt i forhold til tagprojektet lige fra tagkonstruktion til isolering og tagbeklædning, så du kan få et nyt tag, der holder i rigtig mange år.

flotte resultater hos os

Vi garanterer et tilfredsstillende og kvalitetssikret arbejde, fordi vi altid overholder vores aftaler. Det lyder simpelt – og det er det også. Vi sørger for at forventningsafstemme med vores kunder, inden vi begynder på arbejdet. På den måde er vi klar over, hvilke arbejdsopgaver vi skal nå inden for hvilke tidsrammer. På samme måde kan kunden trygt vælge os, da vi altid holder vores ord. Til tagarbejdet bruger vi udelukkende kvalitetsudstyr og -materialer, der er med til at sikre et solidt og langtidsholdbart resultat. Vi arbejder med mange forskellige materialer, og derfor har vi erfaring med tegl- såvel som eternit-, tagpap- og ståltage.

Book et gratis tagtjek

Hvis du er lidt i tvivl om, hvorvidt dit tag kræver udskiftning eller renovering, kan du booke et gratis tagtjek hos os. Vi er beliggende i Ålsgårde, men vi kører gerne ud til kunder i Helsingør, Espergærde – og stort set hele Nordsjælland. Tøv derfor ikke med at kontakte os. Ring på tlf. 60 62 56 56 eller send en mail til morten@60625656.dk.